patinoar Timisoara

In acest an timisorenii nu se vor putea bucura de un patinoar in centrul orasului. Primaria nu a avut bani sa-l inchirieze, asa cum a facut anul trecut. Viceprimarul Dan Diaconu a declarat ca investitia ar fi fost de 50- 60 de mii de euro, pentru exclusivitate.

S-au incercat mai multe variante, pentru spatii mai mari sau mai mici, iar in final nu s-a ajuns la un rezultat. Dan Diaconu a precizat ca municipalitatea are in vedere achizitionarea unui patinoar, anul viitor, care sa fie exploatat de Primarie, avand in vedere ca pretul de cumparare este aproape la fel cu cel cerut pentru chirie.

Primarul Nicolae Robu spune ca suma necesara amenajarii unui asemenea spatiu ar fi ajuns la 75% din intreaga suma alocata evenimentelor din luna decembrie. Municipalitatea a fost in discutii cu trei firme care se ocupa de amenajarea unor patinoare temporare.

Acestea ar fi avut o suprafata de 450 mp si 600 mp.In prezent, cei care doresc sa patineze pe gheata pot merge la mall, unde a fost deja instalat patinoarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.