Nicolae Robu Chis Culita

Ghinionul locuitorilor de la blocul 42, de pe strada Gheorghe Lazar a fost confirmat ieri de un angajat al Primariei Timisoara. Portiunea „istorica” de trotuar a ramas neasfaltata, fiindca in 2009 firma care a executat lucrarea a terminat banii alocati inainte de finalizarea intregii lucrari.

Drept urmare era normal ca Primaria Timisoara sa nu inteleaga zecile de sesizari trimise de cetateni, Si asta pentru ca in rapoarte strada Gheorghe Lazar apare reabilitata. Nici seful Directiei Tehnice, Culita Chis, nu a dat crezare pana nu a vazut pozele de la fata locului.

Putem trage concluzia ca acest lucru nu s-ar fi intamplat daca cetatenii care au facut sesizare la camera 12 prezentau poze de la fata locului, harta orasului ca sa se inteleaga ca nu se refera la strada Gheorghe Lazar din Cluj si eventual o declaratie pe proprie raspundere ca spun adevarul.

Asa cum am aratat in articolul publicat in 3 decembrie, portiunea de trotuar nu a vazut asfalt de 37 de ani, in ciuda faptului ca este situat pe o artera intens circulata in apropierea zonei centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.