Robu FC Botosani
Robu FC Botosani

Cu 20 de zile înaintea meciului Poli TimișoaraFC Botoșani, programat luni, 27 iulie, în cadrul etapei III din Liga I, Primăria Timișoara a acordat un contract pentru cumpărare echipamente IT firmei Elsaco Solutions SRL, care face parte din grupul de firme Elsacosponsorul principal al echipei FC Botoșașni.

Administrator al societății Elsaco Solutions SRL este Doru Popa, care este asociat și vicepreședinte la Elsaco.

În mod surprinzător nu au participat la această licitație firmele cunoscute din oraș.

Contractul este în valoare de 26000 de euro și presupune achiziția unui server împreună cu 15 calculatoare desktop, 5 laptopuri, o imprimantă A3 multifuncțională, 2 imprimante A4 monocrom și un Ploter A0.

Condițiile din caietul de sarcini sunt la fel de dubioase. În documentul cu lista echipamentelor IT,  la imprimantă, a fost trecută ca și condiție tehnică dimensiunea exprimată în milimetri.

FC Botoșani este pe locul 8 în clasament, în timp ce ACS Poli este pe locul 12.

Update: Finanțatorul de la FC Botoșani, Valeriu Iftimie, este acționar la Elsaco Solutions SRL (Vezi Actionari Elsaco Solutions SRL).

Nicolae Robu a declarat pentru publicația pentrutimisoara.ro că nu obișnuiește să comenteze aberațiile. „N-am auzit de firma respectivă, n-am habar cine sunt acționarii  echipei de fotbal FC Botoșani, n-am habar cine participă și cine nu participă la diverse licitații” a spus Nicolae Robu cu privire la atribuirea contractului firmei unde este acționar finanțatorul echipei FC Botoșani.

Vezi documente:

anunt atribuire contract Elsaco Solutions

Actionari Elsaco Solutions SRL

Lista echipamentelor IT solicitate in oferta

Contract_217_06_07_2015

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.