Primăria Timişoara se implică în sprijinirea sinistraţilor din Serbia. Edilul Nicolae Robu spune că marți în şedinţa de Consiliul Local va fi supus aprobării un proiect privind alocarea unei sume de bani pentru ţara vecină.

Municipalitatea va dona din bugetul local aproximativ 100.000 de lei pentru ţara vecină.

„Vom iniţia o acţiune de strângere de fonduri şi, pe de altă parte, marţi, în Consiliul Local, voi supune la vot un proiect – am înţeles că ar mai fi unul (n.r. – o iniţiativă a consilierului local Ştefan Sandu), oricum, le voi unifica – de alocare a unei anumite sume pentru sinistraţii din ţara vecină, din Serbia. Şi viceprimarul Dan Diaconu lucra la un astfel de proiect, i-am cerut să analizeze posibilităţile. Ne pare profund rău, evident, de nenorocirile care s-au abătut asupra confraţilor noştri de peste graniţă, din Republica Serbia, şi suntem solidari cu ei, facem tot posibilul să le venim în ajutor”, spune primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Totodată, de marți se va deschide un punct de colectarea  a ajutoarelor,  în  sala  de  sport  a  Grupului Şcolar  Industrial “Emanuil Ungureanu”. Aici se pot dona articole de îmbrăcăminte,  medicamente,  obiecte de uz  casnic  şi produse alimentare.

Punctul de colectare va funcţiona timp de două săptămâni, între orele 10-19, de luni până duminică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.