primaria Buzias
primaria Buzias

PSD-istul Ilaș Alger Viorel este primar al orașului Buziaș din anul 2000. Instituția pe care o conduce are „performanța” de a fi organizat, începând cu anul 2013, doar două licitații pe an câștigate de aceleași firme, Carsade Invest SRL pentru curățenie parcuri și DRG Music SRL, ambele fiind din Buziaș. Potrivit unor informații Carsade Invest SRL ar fi firma finului primarului.

Un lucru de remarcat este faptul că cele două firme au câștigat licitațiile cu primăria Buziaș chiar de la înființarea lor, condițiile de participare la licitații fiind modelate pentru ele.

Conform legii, primăria Buziaș avea obligația să notifice către SEAP toate achizițiile directe(fără licitație) care depășesc suma de 5000 de euro, dar și acest lucru este sub semnul întrebării.

Astfel, în anul 2014, primăria Buziaș a emis doar 8 notificări de achiziții directe, în timp ce în 2013 a emis doar 17. Cifrele sunt suspecte, având în vedere veniturile anuale ale primăriei de 2,3 milioane de euro, neincluzând sumele de bani primite prin diverse proiecte.

Publicația pentrutimisoara.ro a solicitat primăriei Buziaș situațiile achizițiilor, în data de 19 mai 2015,  dar nu a primit niciun răspuns în termenul legal. În mod curios, au apărut în data de 21 mai 2015, la numai două zile, 9 achiziții directe pe SEAP, toate în aceeași zi.

Lipsa de transparență a primarului PSD și a secretarei primăriei vin să confirme suspiciunile noastre: primăria Buziaș a fost transformată într-un SRL.

6 COMENTARII

  1. Cele 2 firme mai sus amintite apartin oamenilor infractorului in chip de primar care este iLAS si pot confirma ca,cu unu dintre „patronii” acelor firme (bineinteles ca tot iLAS le controleaza) are un anumit grad de rudenie…daca tot ati inceput v as ruga sa continuati si sa faceti mult mai multe anchete in legatura cu primaria buzias si sa le publicati…si sa cercetati averea nenorocitului de primar (cea ascunsa,declaratie de avere clar ca e goala)…case peste case masini peste masini apartamente pt beizadeaua sa de fiu marele director la muzeu banatului sau unde o fi…si orasul Buzias MORT MORT MORT…

  2. Primaria si cele 2 firme nu au fost in stare sa curetete de frunze acoperisul de pe colonada parcului statiunii, nu s-au toaletat crengile copacilor care sunt langa colonada, tiglele au putrezit sau s-au spart, iar aceasta fiind de lemn a fost distrusa irecupearabil . pana si comunistii au reusit sa o pastreze in buna stare pe vremea lui Ceausescu. Acum cine plateste paguba? Alo DNA ?

    • La cata avere are primarul poate face multe colonade…. gunoaie de oameni , cunosc un primar tot din timis care iese la pensie mai 2 3 ani si el saracu nu si’o facut nimic pt el , daca vedeti casa a’ti zice ca nu e primar ci un om simplu care munceste pe 1000 lei … . In schimb pt oras/satele sale a facut multe … . RUSINE GUNOAIELOR si PROSTI pupincuristii astia care tot ii pupa in cur .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.