După mai mulți ani de tensiuni politice presărate de interese, consilierii locali săcălăzeni au susținut prima ședință normală. Chiar dacă se prevedea la începutul zilei boicotarea ședinței, după ce ultima a fost suspendată, majoritatea proiectelor de pe ordinea de zi au fost votate cu prezența consilierilor de la toate partidele politice.

Secretara primăriei, Vlad Simona, nu a fost prezentă fiind în concediu de boală, după ce consilierii PSD, UNPR și PNL au trimis o sesizare prefectului de Timiș pentru schimbarea ei din funcție.

Șefa de la evidența populației, Petcu Felicia, a fost numită prin dispoziția primarului ca secretar al ședinței. Acest lucru a generat întrebări pentru unii consilieri care susțineau că nu ar avea studii superioare juridice, în acest caz fiind incompatibilă cu funcția de secretar de ședință.

Consilierii locali au votat modificarea organigramei primăriei prin adăugarea postului de consilier personal al primarului. Astfel, în perioada următoare, primarul Ilie Todașcă va angaja un consilier personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.