Consiliul Local Sacalaz sedinta

Noul Consiliu Local Săcălaz s-a întrunit astăzi la ora 11, pentru a alege un viceprimar. La alegerile din 25 mai, PDL a obținut 5 mandate, PSD 4, PNL 3, UNPR 2, iar 1 mandat a fost obținut de un candidat independent.

Debut cu stângul pentru noul Consiliu Local

Ședința a fost anulată fiindcă nu au fost prezenți majoritatea consilierilor.

Din surse am aflat că motivul absenței este o alianța între PNL, PSD și UNPR pentru a alege ca viceprimar pe Acaticăi Ion(PNL). Așadar, la ședință au fost prezenți doar consilierii PSD, UNPR și consilierul independent Nicu Viorel, restul consilierilor PNL și PDL preferând să asiste ca spectatori în sală.  Nicolae Robu nu este de acord cu această alianță, dar se pare că Liviu Vasiu, actualul președinte PNL Săcălaz, nu se supune dispozițiilor din partid și nu dorește o alianță între PDL și PNL.

„Mandatul BPT Timiș către consilierii locali PNL este să facă alianță cu PDL. Eventuala neconformare ar conduce la excluderea lor din PNL” a declarat Nicolae Robu pentru Televiziunea Cetățeanului.

La ședință a fost prezent un reprezentant al prefecturii Timiș care a constatat faptul că ședința nu se poate desfășura cu 7 consilieri prezenți. În sală la final a fost prezent și Marian Constantin Vasile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.