Chivu Claudia Irina-OBARSANU-11

Prim-procurorul Chivu Claudia Irina a solicitat in instanță daune morale în cuantum de 50000 de lei avocatei Carmen Obârșanu, după declarațiile făcute de către aceasta în data de 9 mai la publicația pressalert.ro. Acțiunea a fost depusă în instanță în data de 3 iulie 2018 și are 24 de pagini.

În 9 mai, la o emisiune pressalert.ro, Carmen Obârșanu a acuzat prim-procurorul de tergiversarea și blocarea dosarului penal în cazul porții de la intrarea din Timișoara, care s-a prăbușit omorând un tânăr student. Avocata consideră că prim-procurorul este direct responsabil pentru faptul că până în prezent nu a fost pus nimeni sub acuzare.

Procurorul Chivu Claudia Irina a motivat acțiunea și cuantumul daunelor arătând că afirmațiile făcute public de către Carmen Obârșanu au fost de natură să-i murdărească imaginea profesională și cariera de 21 de ani în cadrul parchetelor.

În curând se face un an de când studentul Vlad Baici a fost ucis de poarta de la intrarea în Timișoara și singura comunicare pe acest dosar a fost trimisă la solicitarea publicației Adevărul, în 11 iulie, răspuns în care PJ Timișoara a menționat că există 8 suspecți, fără să facă publice numele sau funcțiile, sau instituțiile unde lucrează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.