parteneriat afaceri

Din 23 iunie CCIAT va avea Birou Unic, care va va funcționa ca entitate fără personalitate juridică și va oferi antreprenorilor consultanță și informații primare specifice

Deschiderea oficială a Biroului Unic va avea loc în data de 23 iunie 2016, ora 1200, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Metodologia de lucru constă în prezența unui reprezentant al fiecărei instituții partenere la Biroul Unic, săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 9.00-12.00.

Parteneriatul Regional pentru înființarea „Biroului Unic” s-a născut urmarea relațiilor de colaborare îndelungate și fructuoase ale CCIAT cu instituțiile care și-au exprimat acordul de a fi parte a acestuia, respectiv servicii deconcentrate în teritoriu, organizații intermediare regionale, alte entități.

Din dorința de a crea un climat de afaceri stabil și coerent, compatibil cu standardele naționale și europene, conducerea CCIA Timiș și-a propus pentru anul acesta să confere o nouă dimensiune parteneriatului cu autoritățile publice regionale și locale.

Astfel, în cadrul Acordului de Colaborare încheiat cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, CCIAT a derulat în perioada ianuarie – iunie a.c., un număr de nouă seminarii de instruire și informare a agenților economici, pe tematici de interes, acțiuni care au reunit peste 1.300 de agenți economici.

Având în vedere succesul de care s-au bucurat aceste acțiuni în rândul agenților economici timișeni, calitatea dinamică și interactivă a prezentărilor, acuratețea și rigurozitatea informațiilor transmise, s-a convenit înființarea unei structuri menite să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.