conferinta psihologi
conferinta psihologi

Pentru prima dată în țara noastră, a avut loc în Timișoara Conferința Europeană de Psihologia Personalității. Evenimentul, aflat la ediția cu numărul 18, a reunit la Universitatea de Vest cercetători de prestigiu internațional de pe toate continentele. S-au dezbătut și prezentat cele mai recente cercetări privitoare la diferențele individuale dintr-o perspectivă psihologică.

Au participat peste 350 de specialiști din prima linie a cercetării internaționale, cei mai mulți dintre ei din Germania (aprox. 80) și SUA (aprox. 50).

Avem semnale de la participanți cum că au fost plăcut impresionați de organizarea conferinței și profesionalismul colegilor de la Psihologie. Le mulțumesc și eu pentru implicare și îi asigur că vor avea în continuare sprijinul managementului universității în activitatea lor. Nu este deloc ușor să organizezi astfel de evenimente, dar câștigul este pe măsura efortului, întrucât astfel de evenimente ne conectează la prima linie a cercetării internaționale”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Conferința a fost organizată de către Departamentul de Psihologie al Universității și Asociația Europeană de Psihologia Personalității, o organizație cu peste 200 de membri activi din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.