Prima ninsoare s-a asternut astazi la Timisoara, cu toate ca termometrele aratau 17 grade. Nu, nu a nins ci reprezentantii magazinului de piese auto Ciclop au ales o metoda inedita de a promova anvelopele de iarna.  Astfel, intr-o atmosfera de iarna, pe o portiune de 50 de metri, pe trotuar si carosabil, zapada artificiala a fost lansata de pe acoperisul cladirii cu ajutorul unor aparate speciale. Soferii care s-au aflat in trafic au fost si ei surprinsi sa vada pe parbrizul masinilor  fulgii de nea. Atractia principala a trecatorilor a fost insa, un personaj care levita la un metru de sol.

—-N0RVK-I9ZbQ

Evenimentul, inceput la ora 10 dimineata, a adunat trecatori in fata magazinului si multe persoane dornice sa achizitioneze anvelope de iarna, incantate de preturile afisate. Traficul in zona a fost mai lent si asta din cauza  soferilor, care intorceau curiosi privirile . Unii dintre acestia chiar s-au oprit sa imortalizeze  momentul.

anvelope de iarna levitatie ciclopOferta la anvelopele de iarna este valabila si maine, 2 noiembrie. Organizatorii au decis sa prelungeasca actiunea, datorita numarului mare de cereri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.