Eugen Dogariu
Eugen Dogariu

Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că a transmis către primăria Săcălaz ordin pentru revocarea hotărârilor votate în ședința convocată de urgență, noaptea, datorită faptului că nu a fost întrunit cvorumul necesar.

Sesizarea către prefectură a fost făcută de către consilierul local independent Nicu Viorel, care a mai depus și o plângere penală la parchet în legătură cu acest subiect. Adresa trimisă de Prefectura Timiș către secretarul primăriei Săcălaz dă dreptate consilierului local independent și susține faptul că ședința de la ora 23:30 nu a avut cvorumul necesar.

În data de 23 aprilie în miez de noapte, la ora 23:30, Consiliul Local Săcălaz a fost convocat la o ședință de îndată, care a avut ca obiect punerea în funcție a celor trei consilieri locali excluși din PNL și revocați din Consiliul Local anul trecut, schimbarea viceprimarului PNL și o urgență de lucrări în comună. Vă reamintim că cei trei consilieri locali au câștigat în instanță procesul care viza excluderea lor, dar nu puteau fi mandatați ca și consilieri locali în lipsă de cvorum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.