PP-DD lugoj

Organizaţia Partidului Poporului din Lugoj se pregătește de alegeri. Și asta după mai bine de un an, filiala a avut doar un preşedinte interimar, pe Ioan Iovescu.

 De această dată, senatorul Ion Iovescu nu va candida pentru nicio funcţie. De altfel, până acum n-a fost depusă nicio candidatură. Potrivit senatorului Ioan Iovescu, singurul care a anunţat verbal că va candida pentru funcţia de preşedinte este cel care a pus la dispoziție un sediu pentru partidul PP-DD Lugoj.

„Este un eveniment aparte. Se fac alegeri, unde sper că va fi mai mult de un candidat. Lista este deschisă. Sediul unde se pot depune candidaturile este în Lugoj, pe strada Bongați nr. 22, unde am primit prin contract de comodat, gratuit, un sediu care va fi Clubul membrilor PP-DD. Noi facem demersul să primim în mod normal ceea ce ni se cuvine, de la administrația locală, un sediu de partid (…) Dacă nu se opunea PNL primeam acest sediu (…) Până în data de 24 lista este deschisă. Conform statutului, cei ce își doresc funcția de președinte trebuie să îndeplinească o condiție, care spune că trebuie să aibă susținerea a cel puțin 10 membri activi, care și-au plătit cotizația”, susține Ioan Iovescu.

Alegeri la Lugoj nu se fac decât pentru şapte funcţii de membri în biroul local şi pentru cea de preşedinte. Odată ales, presedintele îşi va stabili prim-vicepreşedintele, secretarul şi vicepreşedinţii.

Alegerile locale pentru funcția de președinte PP-DD vor avea loc pe 26 ianuarie, la teatrul municipal din Lugoj, de la ora 16.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.