Nicolae Robu Traian Stoia

După evenimentele recente din cadrul PSD, Nicolae Robu se simte dator să dea niște explicații protejându-l pentru încă odată pe recentul său amic viceprimarul Stoia.

” Eu mă bucur că talibanii PSD, cu toate metodele securistice la care au recurs, n-au reușit până acum și nici nu văd cum vor putea reuși de-acum înainte, să identifice persoana care a votat cu PNL, tot decisiv, când s-a încercat demiterea viceprimarului Dan Diaconu, persoană care m-a asigurat că și cu altă ocazie, în momente decisive, va fi, convinsă că eu, prin tot ce fac, servesc Timișoara și timișorenii, alături de mine și nu alături de șefii săi vremelnici, pentru care nu nutrește decât dispreț ”, spune edilul orașului într-o postare de pe pagina sa de facebook.

Odată cu excluderea din partid, Traian Stoia va rămâne atât fără funcția de consilier local, cât și fără cea de viceprimar. Rămâne de văzut dacă în urma gestului său Nicolae Robu îi va sări la rândul său în ajutor și va fi acceptat în marea familie PNL Timiș.

 “Noi vom trimite această propunere spre validare către biroul județean, singurul abilitat conform statutului să valideze propunerea pe care am făcut-o deoarece domnul Stoia are și o funcție în cadrul biroului județean”, a completat președintele interimar al PSD Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.