PNL, a avut la biroul de la București, o ședință prin care au fot fixate teme noi, printre care se numără strângerea de semnături pentru demiterea lui Victor Ponta din funcția de premier al României. Astfel se dorește dublarea eforturilor justiției pentru acest demers, nu interesează demiterea din funcția partidului. Se fac aceste eforturi pentru că țara noastră este profund afectată de această reprezentare la nivel european. Inclusiv presa din străinătate este scandalizată de problema PONTA, conform materialului apărut în Deutsche Welle – http://www.dw.com/en/pontexit-demands-grow-as-romanian-pm-faces-corruption-charges/a-18583879

În acest sens se vor instala și în Timișoara corturi pentru strângerea de semnături – PONTEXIT!Î

În momentul de față există o mare relaxare fiscală, prin scăderea TVA, mărirea pensiilor și a salariilor, problema este că investițiile statului au scăzut cu 30%, micul afacerist este pur si simplu exterminat de marile companii, foarte multe societăți s-au închis datorită apariției în zona centrală a marilor centre comerciale.

Cu toate că rata șomajului arată bine în România, să nu uităm faptul că avem peste 2 milioane de români care sunt plecați din țară, aceștia odată întorși ar îngroșa semnificativ rândurile șomerilor. De asemenea, să nu uităm de tinerii absolvenți care își caută de lucru în afara granițelor deoarece nu au un viitor în țară.

5 COMENTARII

  1. Asta se poate aplica doar la presedinte!Premierul poate fi demis de parlament in urma unei motiuni de cenzura prin schimbarea majoritatii parlamentari.Aveti bunul simt si nu mai prostiti oamenii!

    • Daca e vorba de motiunea care a cazut, sa astepte termenul pentru o noua motiune. Propun,cu aceasta ocazie,sa adunati semnaturi si pentru sustinerea sau nu a codului fiscal.Realizati odata ca aceasta lupta dintre palate face rau numai Romaniei si continua sa ingreuneze si mai mult viata romanilor. Ce e trist ca toti (si d-nul Robu) stiti acest lucru. Nu sunt inregimentata politic iar acolo unde traiesc eu o duc bine.Dar…imi PASA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.