Timișorenii care doresc informații cu privire la adresele instituțiilor publice, de cultură și de petrecere a timpului liber pot apela la polițiștii locali.

Oamenii legii au intrat în această săptămână în posesia Ghidului Legislativ al Polițistului Local, actualizat conform reglementărilor legislative în vigoare. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, Ghidul face parte din echipamentul cu care polițistul local merge în patrulare în stradă, alături de celelalte dotări: stație de emisie-recepție, cătușe, tomfă, spray paralizat, procese verbale.

„Polițiștii locali au avut și până acum un astfel de document, numai că ediția din 2014 a fost revizuită și actualizată conform ultimelor modificări legislative pentru toate liniile pe care se acționează în teren, mai exact ordine publică, inspecție comercială, disciplina în construcții și afișaj stradal, protecția mediului, circulație rutieră”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

În plus, au fost introduse în Ghid și informații legate de locații ale unor instituții și obiective care i-ar putea interesa atât pe timișoreni, cât și pe turiștii care vizitează orașul nostru. Astfel, acum polițiștii locali vor putea da informații referitoare la adresele instituțiilor publice de interes general, unități spitalicești, universități, instituții cu cultură, precum și farmacii non-stop, hoteluri și cluburi unde turiștii ar putea petrece timpul liber.

ghid legislativ O

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.