politia locala in actiune
politia locala in actiune

Campanie electorală: Poliția Locală a reușit, pentru câteva ore, să iasă din hibernare și a reluat acțiunile de relaționare cu cetățenii. Pentru început un număr de 34 de polițiști locali, marea majoritate din structurile neoperative, de la birouri, au plecat pe teren, în cartierele Freidorf și Dâmbovița.

Scopul acestei acțiuni este acela de a vedea care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii orașului. Astfel că, au fost notate problemele legate de autoturismele părăsite, adăposturi improvizate, imobilele degradate, locații cu câini fără stăpâni, locuri în care se adăpostesc oameni ai străzii, întreținerea curățeniei pe trotuare, spații verzi, identificarea persoanelor care dețin animale de companie și modul în care acestea respectă prevederile legale referitoare la deținerea și plimbarea lor, precum și persoanele care abandonează deșeuri alimentare și nealimentare pe domeniul public.

Toate problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora. Câteva dintre problemele constatate de polițiștii locali și semnalate și de cetățeni se referă la autovehiculele abandonate, deșeurile depozitate pe domeniul public pe str. Podgoriei, mirosul degajat de stația de epurare de lângă Podul Modoș, clădiri degradate pe str. I. Slavici, persoane fără adăpost pe str. Științei, persoane care locuiesc fără forme legale pe str. Transilvaniei, existența căinilor fără stăpân pe str. Petofi Șandor și exemplele pot continua. În cursul acțiunii, polițiștii locali au luat legătura cu peste 200 de cetățeni. Poliția Locală ne asigură că acțiunile continuă și în celelalte cartiere ale orașului.

POLITIA LOCALA POLITIA LOCALA 3 POLITIA LOCALA 2 POLITIA LOCALA 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.