Poliţiştii timişeni au acţionat pe raza de competență a Secției 2 Timișoara în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, aplicând 80 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 20.000 de lei.

Peste 50 de poliţişti au acţionat pe raza de competență a Secției 2 Timișoara, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

În acest sens a fost organizată o razie cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și jandarmi.

Astfel, au fost controlate 12 unităţi comerciale,  600 de persoane au fost legitimate şi verificate aproape 200 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români şi pentru nerespectarea normelor rutiere.

Poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.