Pavelescu PNTCD Timisoara

PNȚCD este foarte aproape să facă o alianță electorală cu PMP. Legătura vizează susținerea și de către țărăniști a candidaturii fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, la alegerile prezidențiale. În teritoriu lucrurile vor fi clarificate în septembrie.

În două săptămâni va fi convocat Biroul Permanent Județean al PNȚCD Timiș care va decide în cel fel, țărăniștii din Timiș o pot susține pe Elena Udrea. Una dintre misiunile cele mai delicate pe care le vor primi țărăniștii din întreaga țară va fi strângerea de semnături pentru candidatura fostului ministru.

“Mâine va fi o ședință a Comitetului Național de Conducere al PNȚCD. Probabil se va vota pentru o alianță electorală cu PMP. Eu unul nu am nicio poziție. Voi discuta cu organizația din Timiș și în două săptămâni vom convoca un birou județean. Domnul președinte mi-a transmis doar că este vorba despre o alianță electorală, nu fuziune sau altceva”, ne-a declarat Valentin Moldovan, președintele PNȚCD Timiș.

Alianța electorală PMP – PNȚCD și angrenarea țărăniștilor în lupta pentru prezidențiale vine în urma unei discuții în trei: Traian Băsescu, Elena Udrea, Aurelian Pavelescu.

14 COMENTARII

  1. Ce a ajuns partidul lui Maniu, Mihalache, Ratiu si Coposu… de parca liberalii or fi mai breji… Asta e treaba cu partidele istorice, apar si apoi dispar sub poalele parasutei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.