Sediul PNL Timisoara a gazduit luni, 5 august, doi politicieni din Statele Unite ale Americii. Prezenta celor doi, in urbea noastra, are ca scop punerea la punct a unei viitoare colaborari intre Timisoara si Chicago, in mediul de afaceri. Politicienii americani sustin ca Timisoara ar putea reprezenta pentru ei noi oportunitati de afaceri. In mare parte, vizitatorii de peste ocean considera ca s-ar putea dezvolta , in orasul de pe Bega, in domeniul automotivelor. De asemenea, politicienii americani au specificat ca doresc sa contribuie si la dezvoltarea transporturilor, dar si a cailor aeriene din Romania.

Senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, sustine ca in viitorul apropiat se doreste deschiderea unei reprezentante romanesti a Camerei de Comert in Chicago, Illinois, unde romanii ar avea deschidere catre noi oportunitati de cariera, chiar in Statele Unite ale Americii.
Totodata, politicienii americani au vizitat doua fabrici din Timisoara, intr-un tur al judetului, organizat de autoritatile locale si judetene. In privinta planului de deschidere a unei reprezentante a Camerei de Comert din Romania, in Chicago, inca nu se stie cu exactitate cand va fi realizat. Insa, senatorul PNL, Ben-Oni Ardelean, aigura ca planul se va materializa foarte curand.

Daniela Petolea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.