Până la 31 iulie, membrii PNL Timiș își puteau depune candidaturile pentru alegerile parlamentare din toamnă. De această dată termenul nu va fi modificat, iar în prezent partidul are 28 de aspiranți.

La Senat prima poziție revine președintelui Vasile Blaga, iar la Camera Deputaților pe primele locuri vor fi colegii mei Dan Popa și Marilen Pirtea. Noi vrem să arătăm că suntem un partid deschis și venim cu noi propuneri ”, spune Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.

Tot la capitolul noutăți președintele partidului a venit cu o nouă idee de propulsare a tinerilor PNL-iști. Astfel că, un loc eligibil 3 sau 4, la Camera Deputaților va fi ocupat de un tânăr liberal, cu vârsta până în 35 de ani. Acesta va trebui să aibă susținerea colegilor de partid, care de asemenea, trebuie să aibă maxim 35 de ani.

Tinerii pot să desemneze un candidat cu vârsta de până în 35 de ani. Este o discriminare pozitivă pentru tineri, se practică pe toată planeta. Trebuie să aibă responsabilitate în gestionare diverselor situații și cred că această idee a noastră va fi bine primită”, a precizat președintele PNL Timiș.

După rezultatul nu foarte îmbucurător din iunie, la alegerile pentru șefia CJT, Nicolae Robu speră într-o revenire a partidului, care să aducă 2 locuri de senatori și 4 de deputați.

Lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare:

1.Sorin Ardelean

2. Maria Barna

3. Marian Constantin Vasile

4. Ben-Oni Ardelean

5. Iulia Căldăraru

6. Claudiu Chira

7. Liviu Cocea

8. Petru Roman

9. Adrian Colhon

10. Ioan Nasleu

11. Liliana Oneț

12. Cosmin Pavlovici

13. Balint Petrescu

14. Mariana Nagy

15. Marilen Pirtea

16. Dan Popa

17. Carmen Popescu

19. Ovidiu Drăgănescu

20. Daniela Marișongin Popescu

21. Alin Popoviciu

22. Gheorghe Sabou

23. Cornel Sămărtinean

24. Ioan Sas

25.Doina Schedan

26. Bogdan Ghelbere

27. Vasile Blaga

28. Dumitru Dinulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.