Ieri a avut loc o nouă ședință a comitetului județean și totul a fost votat în unanimitate ne asigură edilul Timișoarei.

” După prima etapă au rămas 30 de uități adminstrativ teritoriale, fără Timișoara și Lugoj, din acestea în 11 am reușit să ajungem la structuri monocefale, au mai rămas 19 unități din cele 97. Sunt convins că săptămâna viitoare se va ajunge să ne putem raporta că la noi avem peste tot conduceri monocefale și dispar granițele. Încercăm să ne modificăm limbajul, de la noi vin îndemnuri de schimbare a limbajului folosit, de exemplu, PNL istoric sau PDL. De unde provin unii sau alții chiar nu mai are nici o importanță“.

Vor fi anumite locuri unde lucrurile nu vor merge în armonie însă, în majoritatea covârșitoare toate se așează în noile formule hotărâte în mod democratic. În momentul de față au fost validați adjuncții din zone, existând 118 în județ, 20 în Timișoara și 4 în Lugoj. De asemenea, printre acești responsabili de zonă vor fi și doamne, chiar dacă funcția presupune o muncă destul de grea, s-a ținut cont de opțiunile colegilor, nu au fost făcute numiri, au existat doar autopropuneri.

În momentul de față Ovidiu Drăgănescu nu figurează pentru poziția de responsabil de zonă.Toate aceste poziții sunt poziții de muncă intensă, de responsabilitate, a ținut să precizeze edilul orașului.

“Toți colegii au în raniță bastonul de mareșal, trebuie să dovedească că merită să ajungă să le fie oficiată deținerea de baston de mareșal. Am dovedit ca acest partid este foarte puternic, facem față chiar și unor trădări, am stat de vorbă cu cei care ne-au părăsit, am fost la ei acasă, opțiunea lor a fost să ne părăsească în toiul luptei.”

Până în momentul de față nu au existat plângeri din partea celor care au plecat la PSD, iar în ceea ce privește ponderea celor aleși să fie responsabili de zonă, Robu ne-a asigurat că așa cum e normal, responsabilitățile vor fi împărțite în mod egal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.