PNL Șag este prima formațiune din Timiș care are în lista de consilieri locali doar oameni care nu au avut legături cu contracte dubioase pe bani publici după ce Venus Oprea și Ștefan Bădăi s-au retras din lista propusă inițial de PNL pentru alegerile locale din 2016.

În comuna timișeană Șag alegerile vor fi reluate peste două săptămâni, de Rusalii, aceasta datorită situației fără precedent în care candidatul PNL, Daniel Precup și candidatul PSD, Flavius Roșu au înregistrat 387 de voturi.

La Șag avem un candidat tânăr. Am avut o întâlnire unde fostul primar și fostul viceprimar au decis să renunțe la candidaturile lor. Au simțit că se vrea altceva. Nu este corect ca el (n.r. – Daniel Precup) să fie taxat pentru greșelile din fosta administrație. Echipa de consilieri se modifică, iar eu sunt sigur că vom avea un primar și la Șag”, a spus copreședintele PNL Timiș, Dan Popa.

Candidatul PNL, Daniel Precup, prezent la conferința de presă de astăzi s-a arătat mulțumit de faptul că va exista un al doilea tur de scrutin și astfel va putea câștiga mandatul de primar la Șag printr-o diferență semnificativă față de contracandidatul său Flavius Roșu, PSD.

După renumărarea şi reverificarea buletinelor de vot valabil exprimate am ieşit la egalitate de voturi cu Flavius Roşu, candidatul PSD la funcţia de primar, amândoi având 387 de voturi valabil exprimate. A fost o noapte în care amândoi am trăit de la agonie la extaz. Din această cauză peste două săptămâni ne vom reîntâlni din nou la urne, aşa şi este normal ca într-o ţară democrată alegerile să se ţină în două tururi de scrutin, ar fi fost destul de urât să câştigi sau să pierzi primăria la un vot”, a spus candidatul PNL, Daniel Precup.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.