Ajuns cel mai mediatizat consilier local din Timișoara, alesul PP-DD, Petrică Folică a demisionat din partid și s-a înscris în PNL. Alături de el, alt consilier local PP-DD de Timișoara, Florin Stoian a semnat cu liberalii.

 

“Nu puteam să stau la o parte și să ne facă Timișoara roșie. Am fost amenințat. Domnul Robu nu mi-a promis nimic, doar că o să îmi dea posibilitatea să votez liber. PNL mi s-a părut un partid de oameni serios și care se vor ține de cuvânt”, a declarat consilierul local Petrică Folică

 

Folică și-a justificat gestul și pe rețeaua de socializare Facebook. “Electoratul din Timişoara nu a fost niciodată „roşu”, susţinător al PCR, FSN, PDSR sau PSD, ci un electorat aparător al principiilor democraţiei şi libertăţii. Consider pericol real la adresa democratiei în Timişoara ca dictatura PSD să se instaureze şi în consiliul local. Eu sunt un adept al principiilor liberalismului, iar în PNL mi s-a garantat libertatea de a vota în consiliul local conform propriei conştiinţe, în interesul cetăţenilor. Acestea sunt motivele pentru care, cu tristeţe, am plecat de la un partid fost al poporului, actualmente confiscat de către PSD şi aflat la putere, la un partid aflat în opoziţie”, spune Petrică Folică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.