În acest an copiii din centrele United Way din Timișoara sunt beneficiarii campaniilor de strângere de fonduri  „O floare de colț pentru un prânz cald” și „Balul Vienez de la Timișoara”, ediția a V-a, organizate de Fundația Hațegan în această toamnă.

Prin cele două proiecte s-a reușit strângerea sumei de 45.000 de lei, sumă care va merge spre 278 de copii provenind din familii sărace, 162 de copii bolnavi de cancer și 110 tineri neintegrați social care vor primi mâncare gătită și cadouri cu ocazia sărbătorilor. Această acțiune va continua și anul viitor întrucât Fundația Hațegan va dubla această sumă către United Way, astfel ca donația finală va acoperi jumătate din necesarul de hrană și rechizite pentru copiii din centrele United Way din Timișoara pe tot parcursul anului 2017.

În seara de 25 noiembrie a avut loc cea de-a V-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara, un eveniment cultural în scop caritabil care a devenit o tradiție în orașul nostru. Evenimentul a fost precedat de o campanie de strângere de fonduri la nivelul comunității, „O floare de colț pentru prânz” care s-a desfășurat timp de cinci săptămâni. Beneficiind de colaborarea a 25 de instituții și companii locale, prin această campanie s-au putut achiziționa broșe la prețul de 10 lei, cost care asigură un prânz cald unui copil defavorizat.

De cinci ani, copii din centrele United Way Timișoara nu au grija zilei de mâine mulțumită generozității organizatorilor și partenerilor Balul Vienez de la Timișoara și campania „O floare de colț pentru un prânz cald”. Ne bucurăm să vedem că generozitatea se răspândește tot mai mult în comunitatea noastră. Mulțumim tuturor celor care au ales sa fie alături de noi, mulțumim Fundației Hațegan și le dorim Sărbători fericite și la multe schimbări în bine în anul care vine!”, a declarat Ada Gabor, manager Fundația United Way Romania, Filiala Timișoara

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.