2 ATV-uri, trei biciclete, o tabletă şi un player auto au fost confiscate de poliţişti în urma unei percheziţii efectuate, în cursul zilei de ieri, pe raza oraşului Deta.

 La data de 16 iunie a.c., poliţiştii oraşului Deta au depistat, pe raza localităţii, un tânăr de 24 de ani în timp ce se deplasa cu un ATV neînmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că vehiculul figurează ca fiind sustras de pe teritoriul Germaniei.

Ieri, 23 iunie a.c., în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Deta, poliţiştii au efectuat o percheziţie pe raza oraşului Deta, la domiciliul tânărului.

În urma percheziţiei, poliţiştii au depistat un alt ATV, un cărucior electric destinat persoanelor cu handicap, trei biciclete, o tabletă şi un radiocasetofon auto, pentru care tânărul nu a putut prezenta documente de provenienţă. Bunurile depistate au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi tăinuire, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.