furt supermarket

Doi tineri de 18 ani au fost surprinşi de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, prejudiciul de peste 1500 de lei fiind recuperat în totalitate.

La data de 31 august a.c. poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara – Post de Poliţie Giroc au fost sesizaţi despre faptul că doi tineri au fost depistați de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce sustrăgeau bunuri.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că tinerii au fost reţinuți după ce au trecut de casa de marcat având asupra lor mai multe produse (26 de periuțe de dinți electrice) a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de peste 1500 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanţilor societăţii comerciale.

Pe nunele celor doi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.