Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat patru cetăţeni irakieni, ce intenţionau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În cursul nopţii de 14.12.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara, împreună cu poliţişti din cadrul secţiilor 3 şi 5 de Poliţie Sânnicolau Mare au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au reţinut în apropierea frontierei cu Serbia, patru persoane de sex masculin, care au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp şi intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.