imigranti
imigranti

Patru imigranţi (doi albanezi, un sirian şi un irakian) au încercat intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera „verde”, în data de 03.04.2016, în zona frontierei de la Sânnicolau Mare și Lunga – Comloșu Mare.

În data de 03.04.2016, în jurul orei 06.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Ungaria, spre interiorul ţării. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului şi a procedat la reţinerea persoanelor.

Cei doi aveau documente emise de autorităţile ungare, fiind solicitanţi de azil în ţara vecină. Bărbaţii au declarat că intenţionau să ajungă în Serbia, la un centru de azil, întrucât aveau familiile acolo.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat în aceeaşi zi, în jurul orei 03.30, doi albanezi care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România. Cele două persoane au fost reţinute în apropierea frontierei cu ţara vecină, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei de Frontieră  Lunga, pentru cercetări.

Cetăţenii albanezi, au declarat că intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei şi nu deţineau documente legale, de aceea au încercat să  treacă fraudulos frontiera din Serbia spre România.

 

5 COMENTARII

  1. acum mizerabila armata romana criminala propriului popor..de ce nu trag asupra acestor invadatori ai tarii? pt ca ..execrabila armata romana si-a impuscat propriul popor pe zona de frontiera chiar de acolo ..spre Iugoslavia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.