ilie bertea - adrian diaconu - nita gheorghe

Alocatia copiilor nu s-a majorat nici in urma ultimelor negocieri pe marginea bugetului. Deputatul PP-DD Adrian Diaconu e dezamagit de actualii guvernanti, care au refuzat sa majoreze alocatia pentru copii cu… 1,9 lei.
Parlamentarii PP-DD au cerut initial ca alocatia sa fie doua sute lei, nu 42 de lei, insa proiectul a fost respins. „Luni dimineata am fost pusi in fata unui fapt grav. Dupa ce au fost respinse incercarile noastre de a majora alocatia pentru copii de la 42 la 50 de lei, am incercat o rectificare de 1,9 lei, practic un pachet de biscuiti. Nu a fost acceptata nici cresterea cu 1,9 lei pe luna. Ne plangem ca ne pleaca creierele, puterea de munca, medicii, profesorii din sistem, se produce o nivelare din punct de vedere al educatiei in jos. Sa spui in ziua de azi ca esti intelectual suna a invectiv deja, iar noi nu avem o minima grija”, adauga deputatul PP-DD Timis, Adrian Diaconu.
Deputatii din Timis au incercat chiar sa introduca o suma fixa la nasterea unui copil, 500 lei, insa tot fara succes.
“Am crezut ca solicitarea noastra de a creste alocatia pentru copii va trece cu unanimitate de voturi, pentru ca efortul financiar era efectiv nesemnificativ. Deci le-a fost refuzat acestor copii un pachet de biscuiti. Nici macar atat n-au vrut sa le dea cei care au venit cu un val de promisiuni sociale”, sustine Adrian Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.