(GALERIE FOTO)

De câteva luni bune așteptăm ca licitația pentru administrarea spațiilor verzi să prindă contur. Lucrurile se mișcă însă cu viteza melcului.

Parcul din Zona Blașcovici, mai exact Scuarul Arhanghelii Mihail și Gavril se află într-o stare deplorabilă. Cu toate că Retim-ul ridică de două ori pe săptămână gunoiul, marți și vineri, parcul este plin de gunoaie. Se găsesc de toate, de la doze de bere, la sticle și nelipsitele chiștoace de țigări până la pungi goale de chipsuri și pahare de cafea.

Dacă până nu demult parcul se afla sub administrarea celor de la Drufec, acum responsabilul este Primăria Timișoara, prin Direcția de Mediu.

În anul 2002 a fost amenajat acest parc, care la vremea respectivă cuprindea 21 de bănci, 8 coșuri de gunoi pentru scuar și 7 pentru parcul de joacă, iar în rondoul central a fost plantată yucca, o plantă care acum nu se mai vede de buruieni.

Cu toate că în zonă sunt foarte mulți copii, părinții preferă să meargă în alte parcuri, chiar dacă sunt la distanțe mai mari, deoarece mizeria din acest parc este de nedescris.

2 COMENTARII

  1. Trist…mergeti si pe General Dragalina( langa Gara de Nord) in spatele blocurilor, intre garaje si vedeti cata mizerie este! De un an de zile nu se mai joaca copiii acolo, este focar de infectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.