Nicolae Robu

Primarul Timișoarei șochează din nou. Cum este un împătimit al facebook-ului și transmisiunilor tv, Nicolae Robu a anunțat ieri seară că primăria Timișoara are propria televiziune Facebook. Iar ca lucrurile să fie făcute ca la carte cetățenii urbei pot urmări și primul interviu realizat de nimeni alta decât Alina Pintilie, directoarea Direcției de Comunicare a PMT, fără întrebări dificile, de fapt fără întrebări, unde Nicolae Robu poate să se laude în voie și toată lumea aplaudă cu maximă venerație.

Dicționarul de psihologie Larousse definește cât se poate de clar acestă afecțiune: MEGALOMANIE, supraestimare delirantă a propriilor capacităţi. Unii psihopaţi sunt convinşi că deţin o putere (socială, fizică, sexuală etc.) extraordinară. Ei nu sunt mai puţin decât monarhi, „stăpâni ai lumii” sau Dumnezeu şi se comportă în consecinţă. Megalomania se întâlneşte frecvent în manie, paralizia generală şi dementa senilă.

Până unde se poate merge fără ca nimeni să nu reacționeze, oare chiar toți cei care se află în apropierea lui Nicolae Robu sunt lipsiți de coloană vertebrală, nimeni nu are un cuvânt de spus de teamă ca nu cumva să intre în colimatorul marelui vizionar.

Timișoara se confruntă cu o serie de probleme urgente, care necesită rezolvare imediată, dar acestea pot să mai aștepte pentru că primarul nostru este ocupat cu înregistrarea inteviurilor de preamărire.

Domnule primar nu se rezumă totul la dislike sau like, Timișoara are o viață reală, cu probleme reale care nu se rezolvă în spațiul virtual.

Deosebitul interviu poate fi urmărit aici: https://www.facebook.com/tvprimariatm

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.