Aleodor Sobolu
Aleodor Sobolu

Astăzi, la ora 13, Consiliul Local Orțișoara a devenit funcțional prin validarea noilor consilieri, fiind ales ca viceprimar Baniciu Nicolae-Valentin. Primarul Aleodor Sobolu are speranțe că în noul mandat va face treabă bună pentru Orțișoara cu cei 9 consilieri PSD aleși la scrutinul din 5 iunie.

Sunt multe proiecte în derulare începute acum doi ani și anul trecut. Mă refer la asfaltare, pavaje, trotuare, biserici, capelă, toate sunt în lucru și vor fi terminate, cel puțin partea de asfaltare, undeva pe anul viitor. Avem un proiect pe fonduri în valoare de 1.000.000 de euro în derulare” a spus primarul Aleodor Sobolu pentru publicația pentrutimisoara.ro.

Primăria Orțișoara a reușit să obțină anul trecut încă un contract de finanțare pe fonduri europene pentru realizarea canalizării în raza administrativ-teritorială.

Avem un proiect pe partea de canalizare pentru 1700 de metri, iar diferența de 17.000 de metri va fi făcută tot pe fonduri europene, pentru care s-a semnat contractul de finanțare anul trecut în luna noiembrie în valoare de 4.000.000 de euro. Acest proiect include canalizarea și stația de epurare a apei. Licitația va începe în toamnă, iar lucrările anul viitor, undeva prin martie, aprilie” a spus primarul Aleodor Sobolu.

Primarul Aleodor Sobolu a precizat că la ora actuală sunt 1400 de locuri de muncă în comună și 39 de investitori privați, iar bugetul comunei a crescut foarte mult față de anul 2004, prin investițiile realizate de firme.  Edilul a mai menționat că la ajutor social sunt doar trei personae înregistrate, șomajul fiind zero, în condițiile în care și la ora actuală sunt afișate la avizierul primăriei mesaje cu angajări.

În următoarea perioadă un consilier local PSD va renunța la mandat pentru a se angaja la primărie.

Consilieri Locali PSD: Baniciu Nicolae-Valentin, Albu Silvius-Lucian, Hiriş Petru, Puşcaş Viorel-Ilie, Bottner Mihaela, Bunzeac Andrei-Daniel, Irimia Nicolae, Timiş Vasile-Angelo, Golorom Marian

Consilieri Locali PNL: Rediş Marius-Constantin, Năsui Ioachim, Varga Marinel-Ion, Recheşan Cosmin-Ionuţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.