Spitalul de copii "Louis Turcanu", cel mai mare spital de copii din vestul tarii, care trateaza zilnic peste 200 de pacienti, este din nou in atentia municipalitatii. In urma retrocedarii, acesta a pierdut doua cladiri, in care se afla nu mai putin de sapte sectii. Prin vanzari succesive, cele doua cladiri au ajuns in posesia clanului Carpaci .
Ca urmare a vizitei lui Vladimir Carpaci, de la inceputul saptamanii, cand acesta s-a prezentat la managerul spitalului, cu un ordin de executare silita si o somatie de evacuare, marti, 11 iunie a avut loc o noua runda de negocieri, cu privire la evacuarea cladirii, in care se afla laboratorul si clinica TBC.

In urma negocierilor, Vladimir Carpaci a fost de acord sa amane evacuarea, pana in data de 30 octombrie. In tot acest timp, reprezentantii primariei sustin ca vor termina noua constructie, in care se vor muta cele doua sectii ale spitalului de copii. Constructia si amenajarea cladirii, va costa aproximativ 16 milioane de euro, suma care provine, atat din partea Guvernului, cat si de la bugetul local si judetean.

In Timisoara mai sunt peste 20 de scoli, Palatul copiilor, 3 spitale si o sectie de politie care functioneaza in imobile ce trebuie restituite. Pana la 1 ianuarie 2016, autoritatile timisene vor sa rezolve toate punerile in posesie si sa emita titlurile de proprietate pentru toti solicitantii.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentRestrictie totala in zona subpasajului Michelangelo!
Articolul următorVa reveni Opera din Timisoara la vechea fatada ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.