Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei va fi lansată oficial sâmbătă, 2 aprilie, în prezența președintelului Ludovic Orban și a deputaților Violeta Alexandru și Claudiu Chira.

Cu această ocazie, la ora 11, invităm reprezentanții mass media la conferința de presă care va avea loc în Sala mare a Hotelului Boavista. De asemenea, programul conducerii Forței Dreptei va mai include o ședință de validare a Biroului politic județean a filialei Timiș a partidului și o întâlnire cu Comitetul de coordonare.

De la ora 17, tot în Sala mare a Hotelului Boavista, Ludovic Orban se va întâlni cu simpatizanții partidului din județul Timiș.

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici