Chiar daca Timisoara este al treilea oras ca marime din tara, acest lucru se pare ca nu conteaza pentru Orange. Anul trecut in decembrie, compania Orange a lansat serviciul 4G in Romania. La aproape un an de la lansare, conform datelor de pe site-ul oficial, clientii Orange nu beneficiaza de semnal 4G, pe smartphone-uri, in Timisoara.

Aceasta facilitate ar mari viteza de internet, pentru utilizatorii de telefoane, care suporta aceasta banda. Asa cum observam, pe harta Orange de acoperire 4G figureaza Lujoj, Arad, Oradea, Baia Mare, Cluj, Motru, Craiova si multe alte orase din tara.

acoperire orange timisoara

Nu acelasi lucru putem spune despre Vodafone, care a lansat serviciul 4G in noiembrie 2012 in orasele: Timisoara, Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi si Galaţi, la ora actuala reteaua fiind extinsa in multe orase din Romania.

In mediul de afaceri timisorean, ca si numar de clienti, Vodafone detine 54%, Orange 33% si Cosmote 13%, conform unui sondaj realizat pe un esantion de 7500 de firme, din Timisoara. Cei care doresc un abonament bussines, sau optimizarea abonamentelor, pot apela la partenerii Vodafone: RT Solutions, GPM Network, sau pentru Orange la Euro Gsm.

UPDATE: Orange Romania corecteaza informatiile cu privire la acoperirea 4G, aparute in acest articol, printr-un drept la replica (click pe link pentru a vedea textul integral)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.