Timișorara a fost alături, întotdeauna, de Asociația OncoHelp și de pacienții săi, atunci când a fost nevoie.  Mai mult, întreaga țară ne-a fost alături și ne-a întins mâna când v-am solicitat sprijinul pentru a aduce un strop de culoare pentru pereții saloanelor noastre. Apelul nostru a devenit, în acele zile, viral, și am primit  tablouri din toate colțurile țării, ba chiar și de peste hotare, de la românii stabiliți acolo. Am fost  și suntem impresionați de răspunsul tuturor, de empatia și de solidaritatea pe care le-am găsit în oameni simpli, care ne-au ajutat deși nu ne cunosc și au aflat despre activitatea noastră doar din mass-media sau din mediile de socializare. Iată că…. pacienții au, din nou, nevoie de ajutorul vostru, de susținerea comunității. Au nevoie de sprijinul vostru pentru a dota o secție nouă din cadrul spitalul OncoHelp cu 10 aparate cu aer condiționat. Nu este un lux sau o cerință exagerată, ci o necesitate imperativă pentru niște bolnavi care petrec mult timp spitalizați și pentru care temperaturile extreme din această vară pot fi periculoase.

” Cred că nu este cazul să îți povestim despre cât de greu suportă un om sănătos  temperatura ridicată,  așa că vă puteți imagina cum stau lucrurile în cazul unui om bolnav… De aceea, te rugăm să ne ajuți să le oferim bolnavilor de cancer din cadrul OncoHelp un strop de răcoare pe perioada tratamentului. Având în vedere faptul că toate saloanele sunt ocupate, nu putem muta pacienții din saloanele fără climă în saloanele prevăzute cu climă. Totodată, bolnavii nici nu pot să plece din spital, deoarece trebuie să își urmeze tratamentul „, a declarat Mihaela Ciotea, Directorul de Dezvoltare al Asociației.

Companiile sau persoanele care doresc să ajute, pot fie să doneze direct aparatele, fie să facă donații în contul asociației, specificând «pentru aer condiționat»: RO65BTRL03601205607978XX ; CIF 17802939. O alternativă ar putea fi ca aparatele să fie împrumutate Asociației pe perioada acestei veri, până ce vor fi identificate fondurile necesare pentru achiziționarea lor directă. Detalii suplimentare pot fi obținute de la Mihaela Ciotea, Director de Dezvoltare – mihaela.ciotea @ oncohelp.rosau la 0752 01 05 06.

 

Foto: oncohelp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.