Mai multe persoane care locuiesc ilegal în adăposturi improvizate în apropierea liniilor de cale ferată au fost controlați miercuri dimineața de polițiștii locali.

Poliţiştii de la Transporturi şi agenţii Poliţiei Locale Timişoara au depistat trei adăposturi improvizate nelocuite, printre care o singură persoană a fost sancționată pentru că nu avea acte de identitate. Acţiunea a vizat zona Gării de Est şi cea a Gării de Nord din Timişoara.

Verificările polițiștilor vor continua pentru asanarea terenurilor pe care şi-au improvizat adăposturi şi trăiesc în condiţii insalubre diverse persoane, care provin din alte judeţe ale ţării.

colibe3 colibe4

2 COMENTARII

  1. bine ca pe fratii cristesti nu i verifica politia ,desii am semnalat ca si tin cainii nehraniti si nesterilizati si fara documente pt ei , politia locala sunt niste imputiti,raspunsul acestor trantori ,care se iau doar de omul slab si amarat, a fost halucinant ,ca …..toti cainii sunt sterilizati , sterilizati cu pui dupa ei ? nu mai platiti nici o amenda acestor nenorociti .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.