AMET - Asociatia pentru Managementul Energiei Timis
AMET - Asociatia pentru Managementul Energiei Timis

Președintele AMET(Asociaţia pentru Managementul Energiei Timiş), Marian Constantin Vasile(PNL) nu a reușit să strângă banii necesari de la membri fondatori pentru a plăti salariile. Chiar dacă trei dintre membri fondatori sunt Primăria Timișoara(PMT), Universitatea Politehnică Timișoara(UPT) și Colterm, adică instituții legate ombilical de primarul Nicolae Robu, acesta nu a reușit să prevină o astfel de situație.

În concluzie, oamenii care nu și-au mai primit salariile de trei luni au venit să se plângă la Consiliul Județean Timiș, care are calitatea de membru în asociație, în momentul în care situația a devenit critică pentru familiile lor.

La câteva zile după ce NU a reușit să explice de ce nu s-au plătit salariile, Marian Constantin Vasile a făcut o declarație publică surprinzătoare, la postul Radio Timișoara.

„Doresc să pun în lumină eforturile AMET, al cărei președinte sunt din anul 2012, pentru a creea premizele absorbției căt mai multor fonduri europene în domeniul energiei. Săptămâna trecută, asociația a organizat două conferințe pe tema eficientizării energetice (…)” a spus Marian Vasile la Radio Timișoara.

Niciun cuvânt despre situația salariilor, niciun semnal de alarmă pentru membri fondatori AMET, adică către instituțiile publice unde activează colegii lui de partid. Discursul său la radio a continuat pe linia demagogiei politice.

În penultima ședință a Consiliului Județean Timiș, Marian Constantin Vasile nu a reușit să explice de ce nu a plătit Primăria Timișoara, UPT, Colterm, Camera de Comerț și FALT așa cum era prevăzut pentru perioada de post finanţare, în care fiecare dintre cei 6 membri fondatori şi-au asumat obligaţia să contribuie cu bani pentru ca asociaţia să presteze servicii.

Singura instituție care a aprobat finanțarea, dintre cei șase membri fondatori, pe prima perioadă din 2015 este Consiliul Județean Timiș.

Contactați de publicația pentrutimisoara.ro, directorul asociației Adrian Balaci(PNL) și președintele  Marian Constantin Vasile(PNL) nu au confirmat până în prezent plata salariilor.

Cei doi șefi de la AMET sunt foarte apropiați și au hobby-uri comune. În galeria foto de mai jos,realizată de ei la începutul acestui an, se poate vedea că le plac pozele pe ATV-uri roșii. Se mai poate observa cât sunt de relaxați, pozele fiind făcute în perioada în care nu existau bani pentru salarii.

 

foto:facebook 

3 COMENTARII

  1. Clar. Eu zic sa I împușcat ptr ca s au dat cu ATV ul! Mai ales ca fotografiile au fost făcute în perioada lipsei de bani! Un articol retard! Apropo, astia doi au și mâncat în perioada asta!!!!! Faptul ca nici ei nu au fost plătiți e un mic amănunt. Presa varza, tara varza!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.