Pe strada Eugeniu de Savoya nr.22  a fost schimbată, de către un locatar, învelitoarea veche de pe acoperișul unei locuințe ce aparține primăriei, cu o învelitoare din tablă.

Cetățeanul nu deține aviz din partea Ministerului Culturii și Patrimoniului Național, drept urmare s-a încheiat un proces verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, din anul 2000 autoritățile tot încercând să rezolve această problemă.

Între locatarii locuinței și partea acuzată există un conflict deschis, pentru că respectivul nu construiește prima dată ceva fără autorizație. Obișnuiți cu instanța și cu procesele, părțile își tot aduc acuzații grave, iar poliția locală a fost nevoită să întreprindă o serie de  verificări suplimentare.

Cetățeanul a primit o amendă în valoare de cinci mii de lei  și s-a dispus intrarea în legalitate prin obținerea autorizației de construire. În caz contrar se va solicita aducerea imobilului la starea inițială. Termenul limită acordat este până în 30 martie 2015.

„Domnul a declarat și în audiență că nu are nici un fel de vină că lucrurile sunt vechi și trebuiesc tratate ca atare. Însă, în  urma controlului s-a făcut un raport care a fost prezentat primăriei. O să i se facă și un răspuns pentru a-i demonstra că  încercăm să menținem cât se poate de drept balanța între cei care au păreri diferite. Eu sunt convins că dumnealui va înțelege finalmente că trebuie să intre  în rând cu lumea, pentru că altfel  lucrurile se complică de la sine”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.