Compania ETA2U organizează, în zilele de 13 şi 14 mai 2015, la Complexul Expovest din Timişoara,cu începere de la ora 10, ediţia cu numărul şapte a celui mai mare eveniment al anului în România, dedicat tehnologiei informaţei, IT Congress. Sunt aşteptaţi peste 1000 de participanţi, reprezentanţi ai celor mai mari nume IT pe plan mondial, specialişti din domeniul, entuziaşti şi pasionaţi ai celor mai noi tehnologii. Pe lista firmelor care vor fi prezente la acţiune se numără  nume de prim rang: Dell, Microsoft, NetApp, Oracle, dar şi Cisco, Samsung, Veeam, Xerox, Fortinet, Orange, Advantech, Lenovo, Vmware, Emerson, Advantech.

Timişoara devine, timp de două zile, principalul punct de întâlnire pentru specialiştii din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor din România. La Complexul Expovest va avea loc ediţia cu numărul şapte a  celui mai mare eveniment IT al anului în România, IT Congress.

Organizatorul, compania timişoreană ETA2U a gândit acest eveniment ca o modalitate de întâlnire între clienţi, exclusiv colaboratori ai ETA2U, şi reprezentanţii principalelor nume din industria IT prin intermediul conferinţelor, workshop-urilor, a demonstraţiilor live, dar şi a discuţiilor „business to business”. De asemenea, va fi organizat şi un spaţiu expoziţional, aici cei interesaţi vor putea cele mai noi produse lansate de firmele prezente, le vor putea testa şi vor discuta cu reprezentanţii producătorilor, prezenţi în standuri.

Anul acesta organizatorii aşteaptă o prezenţă record de participanţi, este vorba de peste 1000 de persoane. Aceştia vor lua parte la 60 de sesiuni de prezentare şi workshop-uri, realizate împreună cu 17 parteneri, brand-uri internaţionale, cu sprijinul a 100 de experţi ETA2U şi ai partenerilor companiei.

Iar ca plăcerea participării să fie şi mai mare, organizatorii pun la bătaie şi numeroase premii: 1 laptop Dell All in One, 2 televizoare Samsung LED Smart TV 3D Full HD ,,48’’, respectiv 20 de tablete ASUS MeMo Pad 7.

Cei interesaţi să participe la eveniment trebuie să se înregistreze pe pagina oficială, la adresa www.itcongress.ro, până la data de 12 mai. De asemenea, acolo pot afla agenda evenimentului.

Participarea este gratuită şi se poate face doar pe bază de înregistrare prealabilă, pe site-ul oficial al evenimentului (www.itcongress.ro), până la data de 12 mai 2015. Fiecare persoană va primi un ecuson, care va asigura accesul la diferitele workshop-uri. Pe acelaşi site sunt disponibile informaţii legate de agenda IT Congress.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.