Acasă Administrație Noul stadion de 5.000 de locuri nu va mai fi construit în...

Noul stadion de 5.000 de locuri nu va mai fi construit în Campusul Sportiv CFR. Care este noua locație

2.355 views

Noi probleme au apărut în ceea ce privește arena de 5.000 de locuri, pe care o promiteau autoritățile acum câteva săptămâni. Deși în primă fază Robu anunța că stadionul va fi construit lângă terenul CFR, în Campusul Sportiv, impedimentele continuă și conform spuselor edilului, decât să intre în procese cu cei de la Căile Ferate Române, mai bine se schimbă locația.

Chiar dacă terenul aparține Primăriei, mijloacele fixe sunt în proprietatea SC CFR Infrastructură. Astfel, pentru a se evita orice neînțelegere, noul stadion va fi ridicat în zona Buziașului, în apropiere de Electrotimiș, pe un teren aflat în momentul de față în paragină.

„Nu o să-l mai facem în perimetrul CFR pentru că apar procese și atunci o să mergem în zona Buziașul, în apropierea Electrotimiș. Acolo este un teren viran, lăsat în paragină”, explică Nicolae Robu.

Dacă tot nu se poate face mult așteptatul stadion cu 40 de mii de locuri, pentru că nu se găsesc bani, primarul a spus că proiectul va fi conceput astfel încât pe viitor, dacă se va dori, să i se mai poată fi aduse modificări: „Aici va fi un conceput în etape. Noi facem un teren mic cu 5.000 de locuri, dar va fi gândit în așa fel încât să fie extensibil.”

Amintim că aceasta nu este singura investiție pe bani de la bugetul local, promisă de municipalitate în 2015. Pentru dezvoltarea sportului bănățean, aceasta a mai inclus pe lista proiectelor și realizarea a 20 terenuri multivalente pentru minifotbal, baschet și handbal, dar și execuția unui bazin de înot semiolimpic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult