Acasă Administrație Noul an școlar este posibil să înceapă, în județul Timiș, fără tradiționalul...

Noul an școlar este posibil să înceapă, în județul Timiș, fără tradiționalul lapte și corn

2.248 views

În cursul acestei zile, președintele CJT, Sorin Grindeanu a anunțat că anul acesta școlar s-ar putea să înceapă, în județul Timiș, fără ca elevii să primească laptele și cornul.

Motivul pentru care s-a ajuns în acestă situație este faptul că licitația pentru programul Laptele și Cornul a fost demarată foarte târziu, în luna aprilie. Dacă se ia în calcul și posibilitatea, ca la finalizarea licitației, să existe și contestații, este clar că la 15 septembrie aceste produse vor lipsi de pe băncile școlarilor.

Avem o întârziere la licitația programului Laptele și Cornul, care ne poate duce în situația ca la începutul anului școlar, la 15 septembrie să nu avem o licitație terminată. S-a așteptat foarte mult să se înceapă acestă licitație, însă i-am rugat pe cei responsabili să găsescă o soluție. Dacă nu vor fi contestații, ne vom înscrie în termenul de 15 septembrie ”, a declarant Sorin Grindeanu.

Foto: a1.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Confirmare

Pentrutimisoara.ro are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).

Partenerii nostrii folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.

Afla mai mult