Diana Pap șochează din nou la Timișoara. Nonconformista soprană a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie interzisă pudicilor. Complet goală, cu o mască de gaz pe față și un  trandafir în mâna stângă, Diana Pap s-a pozat în fața fabricii de anvelope Continental din Timișoara. Este un protest surd împotriva fabricii care poluează de ani de zile Timișoara și nimeni nu poate să facă nimic.

La începutul lui 2014 Diana Pap a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare cu pantalonii în vine pe un WC aruncat pe o stradă din Timișoara. Artista citea liniștită un pliant pe WC părăsit pe o stradă nu foarte aglomerată. La câteva luni a apărut o altă fotografie în care Diana Pap stă de una singură pe un fotoliu în Piața Victoriei din Timișoara. Soprana privește la un televizor stricat, aruncat probabil de un nesimțit în centrul orașului, în timpul campaniei de curățenie de primăvară organizată de Primăria Timișoara.

6 COMENTARII

  1. Chiar dacă e un protest exotic le aduc aminte celor ce o critica ca au posibilitatea aceasta unor oameni curajoși cate în ’89 au protestat in ochii unora la fel de exotic

  2. BRAVO!!!..felicitări pentru atitudine!!!..ceilalti nu fac nimic!!!!…exact ca banala lor existentă!!!..o masă amorfă!!!..zile revolutionare!!!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.