Cu ocazia "Zilei Tanarului Intreprinzator", Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania in parteneriat cu Patronatul Tinerilor Intreprinzători din Regiunea Vest au organizat, marti, 25 iunie, o dezbatere cu tema, "Oportunitati de finantare pentru tinerii intreprinzatori si IMM-uri".
Editia din acest an a "Zilei Tanarului Intreprinzator" este cel de-al cincilea eveniment de acest gen, organizat anual de catre Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania, care isi propune sa organizeze cursuri si seminarii, pentru tinerii care vor sa puna bazele unei afaceri pe cont propriu. Reprezentantii patronatului sustin ca vor acorda si sume de bani nerambursabile celor care demareaza o afacere, dar si celor care au una deja in curs de dezvoltare.

Obiectivele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din judetul Timis au un caracter social, stimuland si promovand spiritul antreprenorial si interprenorial in randul tinerilor.
La evenimentul de marti au participat Maria Grapini, ministru delegat pentru IMM-uri , reprezentanti ai autoritatilor locale, Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, business leaderi, investitori, consultanti si reprezentanti ai ligilor studentesti.

A.M.D.

Category: News & Politics
Uploaded by: SocialMedia9 .
Hosted:

Articolul precedentPasi verzi pe asfalt
Articolul următorIncep dezbaterile pentru Planul Urbanistic General !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.