Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara execută noi misiuni de combatere a comerţului ilegal cu produse accizabile şi de contrabandă. Captură de ţigări, cafea şi alcool, de această dată, din municipiul Lugoj.

 Astfel, vineri, 20 februarie a.c., jandarmii Grupării Mobile din Timişoara şi lucrătorii Direcţiei Regional Vamale Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în zona pieţei George Coşbuc din municipiul Lugoj.

alcool etilic

Cu această ocazie, au fost depistaţi cinci comercianţi care ofereau spre vânzare produse de contrabandă. Captura  ridicată de jandarmii timişoreni, inclusiv din societăţi comerciale din incinta pieţei, constă în peste 100 de pachete de ţigări, diferite mărci, netimbrate sau marcate cu timbru necorespunzător 25 de sticle cu alcool etilic concentraţie 96%, precum şi câteva kilograme de cafea.

Întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării şi predată lucrătorilor Direcţiei Regionale Vamale Timişoara care vor aplica şi sancţiunile contravenţionale acestor persoane.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.