Nicolae Robu

Vicepreşedintele PNL la nivel naţional, Nicolae Robu vine cu declarații legate de mutarea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, demisia din partid, apropierea de PSD şi formarea Partidului Reformist Liberal.

„Cu amărăciune, vă spun că după părerea mea, domnul Tăriceanu şi-a pus punct carierei politice de o manieră lamentabilă şi eu nu am văzut niciun om politic din România într-o situaţie atât de umilă cum l-am văzut pe dânsul, când s-a dus de unul singur, ca un cerşetor, la Palatul Victoria şi s-a întors tot singur, necondus măcar din politeţe până la poartă, cu traista goală”, a spus preşdintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Totodată, Nicolae Robu spune că din Timiş nu va pleca niciun membru spre noua structură creată de Călin Popescu Tăriceanu.

„Din Timiş nu cred că o să plece vreun membru, oricât de simplu. Și n-am auzit nici un coleg, până în momentul de faţă, care să nu fie decepţionat de gestul domnului Tăriceanu. E de neînţeles pentru mine, absolut, pentru că domnul Tăriceanu s-a dovedit un om inteligent, un prim ministru foarte bun la vremea aceea și chiar aveam imaginea că este un adevărat om de stat. (…) Mă îndoiesc că PSD l-ar susţine, dar ne-am bucura dacă s-ar întâmpla asta, atunci nu am avea nici o problemă să câştigăm preşedinţia. Si vorba lui Crin Antonescu: <<ce impre