Conform deciziei  Curții de Apel Timișoara finanțarea echipei de fotbal Politehnica Timișoara a fost ilegală.

Este vorba despre o sumă de 31,6 milioane de lei, bani publici, care au fost dați echipei lui Marian Iancu, iar cel care a dat verde acestei finanțări a fost secretarul primăriei Timișoara, Ioan Cojocari. Cu toate că a existat și votul unei părţi a consilierilor locali de la acea vreme, consilierii PSD  au atras atenţia asupra ilegalităţii finanţării şi au refuzat de fiecare dată să dea un vot pozitiv în această speţă.

“Îi solicităm primarului Timişoarei, Nicolae Robu, să înceapă demersurile legale pentru eliberarea din funcţie a secretarului Primăriei, Ioan Cojocari, cel care se face, în mare măsură, vinovat pentru această finanţare ilegală”, se arată în comunicatul de presă PSD.

De asemenea, nu poate fi ignorat faptul că în perioada respectivă, Nicolae Robu era senator şi preşedinte al PNL Timiş, şi chiar dânsul făcea presiuni asupra consilierilor PNL pentru a da vot pozitiv finanţării ilegale a Politehnicii Timişoara.

În final PSD îi solicită primarului Nicolae Robu să considere prioritară recuperarea prejudiciului şi să acţioneze în consecinţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.