Nicolae Robu
Nicolae Robu

Așa cum obișnuiește primarul Timișoarei comunică și de această dată cu cetățenii prin intermediul facebook-ului.

Traficul infernal din oraș a atras după sine și comentariile acide ale primarului la adresa politicienilor și a jurnaliștilor, care critică modernizarea în forță a orașului. Mai exact fiind vorba despre Pasajul Jiul și Popa Șapcă, lucrări care au paralizat traficul în Timișoara, în special zona centrală.

Ceea ce omite edilul este faptul că cetățenii orașului, politicienii și jurnaliștii nu critică faptul că sunt executate aceste lucrări, ci faptul că până în momentul începerii lucrărilor nu au fost găsite rute alternative care să facă față unui trafic de 3.000 de mașini pe oră.

Mai mult decât atât Robu a promis timișorenilor că datorită circulației foarte dificile polița va fi prezentă în trafic, fapt care din păcate nu a fost constatat de timișoreni.

Mesajul lui Nicolae Robu:

DAȚI, VĂ ROG, SHARE, PT O CÂT MAI LARGĂ DISTRIBUȚIE!

PASAJUL JIUL ÎN ȘANTIER !

Pentru cei ce nu înțeleg importanța acestor lucrări la pasajele Jiul și Popa Șapcă:
1. Prin pasajul Jiul, așa prea îngust cum era și în condiții de cvasipermanente ambuteiaje, treceau în fiecare oră 3000 de mașini !
2. La Popa Șapcă, cca 2000 !
3. Cei cărora cifrele nu le spun nimic ar trebui să înțeleagă importanța acestor pasaje măcar din cât de greu se circulă în oraș, inclusiv acum în timp de vacanță, când ele sunt sub restricții de trafic, totale în cazul Jiul, parțiale în cazul Popa Șapcă.
4. Ar fi frumos din partea celor ce nu au nici cea mai mică sensibilitate la interesul public, la interesul orașului -politicieni, jurnaliști -cu ghilimele sau fără-, simpli cetățeni-, ci în egoismul lor exacerbat -în cazul unora corelat cu diverse jocuri de interese-, aruncă cu noroi în munca, zbaterea și asumarea celor ce, spre deosebire de ei, lasă ceva în urma lor, ca, odată aceste obiective finalizate, să nu le folosească, măcar o lună! Am lansat acest apel și la pasajul Michelangelo, unde aceiași oameni au procedat exact ca și acum, dar… evident, fără rezultat! Pt că… „degeaba ceri de unde nu-i”, cum spune o vorbă din popor!
5. Mergem înainte!

P.S. Mulțumesc pt excelentele poze EYE IN THE SKY!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.