Potrivit ultimei postari de pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu spune:

PRIMĂRIA TIMIȘOARA
VREA SĂ MONTEZE
o mulțime de noi semafoare în oraș! Asta după ce dl Fritz, în campanie, a umplut orașul cu pancarte
“PREA MULTE SEMAFOARE!”
una dintre cele mai vocale si repetate ale d-lui Fritz la adresa mea a fost că am pus în oraș “prea multe semafoare”. Au existat și pancarte cu acest text, ținute la piept prin intersecții de dimineața până seara de niște bieți copii, plătiți cu 100 de lei pe zi să facă asta. Plătiți din… banii șomerului, la acea vreme, Fritz, presupunem, nu?!
Ei bine, într-un an, aproape, de administrare a orașului, dl Fritz nu numai că nu a desființat niciun semafor, dar acum a comandat SDM-ului să mai cumpere 500 de bucăți, mare parte din ele dedicate semaforizării unor noi intersecții și treceri de pietoni.
Să ne înțelegem: eu nu spun că e rău că se pun noi semafoare! Dimpotrivă! Pe mine m-au convins specialiștii de beneficitatea lor! Problema este: cum poți să mai dai ochi cu oamenii, când tu te arăți atât de lipsit se caracter?! Ce fel de om poți fi, cât de lipsit de scrupule, ce educație ai, să te poți comporta astfel?! Mi-ar crăpa obrazul de rușine!
fritzprimar9-4049262
Darius Popescu
Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici